Tuesday, August 28, 2012

for fun

this is just*cough*for*cough*fun*cough*
ha ha

these are some of the things im planning to buy right after the wedding. slow2 beli satu persatu lah. but i would be moreeee than happy to have em as wedding gifts ahahahaha. x malu gila.

***************************************************************************

so a lot of people have been asking the things i want as wedding gifts and i've been telling them that i'll let them know once ive figured out my list... tapi smpai skrg x terfikir2. and this morning pun some friends siap call and sms suruh bgtau what i want for the wedding ;p haha

aku cakap nak doa yang baik2 nanti semua org kata poyo kaaannn so tetibe ade lak free time nk google2 ape yang best kalau dpt as wedding gifts hehe. Dolah je sorang yang cakap bersyukur ade kwn mcm aku sbb aku mintak dia hadiah doa yg baik2. haha. pastu ckp padan muka sbb kawen lpas raya semua org dh abes duit ;p

Floor Lamp
Nak letak bilik ;p
Food Processor
reason: mak's food processor dah hilang ade sedara pinjam tak pulang-pulang dah susah nk masak recipe best2 dari TLC or AFC ;p
Stand Mixer
just because i super love baking :) and so i can bake and invite everyone for some makan-makan hehe
love the ones yang stainless steel :)

Oven
Don't think am gonna need microwave yet but this is an must. hehe.
Electric Griller
sebab saya & ecan suka makan panggang-panggang belaka.

dapat set ngan steambot sekali pun syok kan. hahahahaha
grill pan mcm ikea & tefal pun ok saje :) asal boleh masak. hehe


Steamer
Definitely tak nak yang electric :) heheh.

this one ada jual kat parkson ;p

Comforter Set/Cadar
katil kami queen size, wood frame. and soft/pastel colour pleasee *wink*wink* ;p

Perabot kecik
these two are definitely needed after the wedding. drawer chest and bathroom mirror cabinet. x sompat beli lagi ni.. maybe next week nak ajak husband g beli.
Compact/Mini iron & hair dryer
senang nk bawak jalan2 nanti ;p

Non-Stick Deep Frying Pan
nak bagi one whole set pun boleh. kecik tapak tangan, nyiru saya tadahkan. but am gonna use the deep frying pan the most la kot rasenye.


Voucher/Coupons
emm, IKEA maybe? lol. Parkson pun boleh, Groupon pun boleh :)
aaah, photobook deal coupons sounds nice kan. leh tambah stok gambar2 album. hehe

Hotel/Travel Voucher
yang simple2 ala backpackers je. x nak yang mahal2 pun sbb x termampu nak g nanti. heeeee
melaka ke, langkawi ke, pangkor ke. hahahahahah. tempat biasa2 sket so senang nak ajak kwn2 lain sama2 bercuti. baru best cuti ramai2 :D

seriously, semua ni even if cap Giant ke, Carrefour ke, ape ke tidaklah i kisahhh. asal boleh guna :) terima kasih sampai bila2 ok. heheh.

hadiah2 normal lain xyah sebut pun ade je dpt kan nnt ;p

No comments: