Monday, June 29, 2009

pernah dgr tak org kata lelaki yg baik untuk perempuan yang baik?
well, aku rasa pernyataan itu sgt betul.tepat.
lagi satu, masa borak2 tentang jelesnye terhadap org lain yg life diorg best, ade kawan pernah kata.. mungkin org tu hati dia baik..sbb tu tuhan bagi die happy n senang.
itu pun aku rs betul gak.
susahnye kalau aku sendiri rs hati aku x baik.haha

4 comments:

lenepawida said...

kdg2 (tipu, selalu senanye) aku pon rs aku tak baik.

aku penah g program ni, salah satu aktiviti dlm grup die adelah, jwb soalan: jika anda lelaki, adakah anda nak berkahwin dgn diri anda?

rata2 org lain jwb, tak nak la, sbb agama tak perfect lg (ini adela program keagamaan), byk lg kelakuan yg perlu diperbaiki, bla bla.

aku mcm diam je sbb pelik, sbb ya, aku nak berkahwin dgn diri aku. bkn sbb aku rs perfect ke ape tp kalo aku lelaki aku sgt suka diri aku :D

bolehkan mcm ni? -_-

moral of the story: i personally believe (gaye miss teen usa, baca: teen) walau kau ade rs kau tak baik ke ape, kau sentiasa special di mata seseorg yg lain.

dlm peribahasa inggerisnya, you may not be someone to the world, but you may mean the world to someone (hantam sajalah labu ye)

aLeng munirah said...

ko rs aku baik x? [ayat x bole blah hahahha] jujur weh. :P

[apsalla word verification ni pelik2 je]

mori said...

kalau aku cakap aku rasa semua orang pun sebenanye xde la baik mane pun cmne?
ee..pesimisnye aku. benci pulak.

Syaza Nadiah said...

betol dowh apa orang cakap tuh. kalau ornag tu baek, dpt la partner yg baek. kazen aku slalu komplen kat aku nape semue laki die x tahan lame, prangai cam sial semue, kaki pompuan la. pastu dok doa nk laki baik.

tp kalau die pon dressing separuh bogel, mmg la laki2 baik tak dekat. betol x? haha