Monday, June 29, 2009

bitter

hmmph.
senangnye hati jadi kecik secara tiba2.ingatkan kanak2 je yang mudah terasa hati. rupa2nya orang dewasa lagi lah. oh ye, lupe lak. hati orang2 tua lagi la senang jadi kecik. so sensitivity increases with age ke ye?
how we always think that we know everything around us.how we always believe that we know what's best for us. oh how we are always in the wrong. so wrong.
god. benci gila semua. penat gila. nak menyorok dalam selimut tebal xmau bangun pagi xmau pegi kerja.kan seronok kalau ada poket doremon.boleh mintak pegi tempat yang jauh.mcm tempat yang nobita selalu create masa dia sedih or jeles dgn kawan-kawan.
oh..sekarang rasa macam nak g beli punch bag pulak.ade x punch bag yang comel2 dan murah?the last time i check, punch bag besar yang gantung kat siling tu mahal gak la..yg brand everlast.eh, everlast ke everest? -_-"
dem, x sukenye bulan julai dahnak dekat.seryes x suke.ini bukan pancing hadiah ye.harap maklum.memang x suka bulan julai. hmmph.
oh lagi sekali.in relation to previous entry, teringat lagi mak cakap... kadang2 Tuhan bagi orang seronok pun bukan mesti sebab itu reward.kalau itu ujian yang Tuhan bagi utk orang tu, kita tahu ke?
ok lah, banyaknye fikir.asal la banyak sgt berfikir.kalau byk fikir pastu jadi ahli fikir xpe gak.ni bila fikir fikir n fikir, lama2 jadi bitter.and cold.padan muka.
oh oh lagi...agak2 kalau g tgk search tu sorang2 selamat x? haha. ehm, rasa nk drive g naik kaki bukit bawah rumah yusof haslam tu la.tgk view KL.cantik.and tenang. tapi selalu tgk waktu petang2 mcm tu.malam2 pernah g byk kali tp x berani stop.sbb takut belakang tu sunyi n hutan. haih.

2 comments:

lenepawida said...

oh perempuan. kenapa ni..

mori said...

tu la..bilela kau nk balik ni weh...
kau balik nnt aku wajibkan kau tdo rumah aku ni.