Monday, June 22, 2009

mari berharap

i know this is like impossible but can i have tickets and friends to accompany me here?

konsert satu wajah m.nasir

and dont smirk when u read this or ask me y didnt i ask to go to siti nurhaliza's concert at istana budaya sbb x berminat ok.

ok, yg nombor satu itu tiket dijual smpai 30 jun sahaja. -_-" harap2 x melepas. yg kedua tu tiket mahal so ada x sapa2 mahu bg early birthday gift? ala...awal 3 3 hari je pun konsert tu ;p

10 comments:

Bendito~ said...

eh mauri, yg konsert penghargaan search tuh,dorang perform ke, or its just a tribute concert, orang laen perform lagu search?

lenepawida said...

tak. mmg tak seswai kau dgn siti. seryes takde muka. tp oh. aku tak bersearch. atau berm. nasir. tp kalo ade kesempatan aku teringin nak pergi bintang jatuh.

mori said...

bintang jatuh best juga tp selalu tarikh die adelah tarikh x aku x free or xde kawan nk g. haha

ben, konsert tu search yg perform.kalao org laen perform mesti a aku xnak g.haha

mira amir @ miraneq said...

search tu bile?i nk ikutt.hahaha

Syaza Nadiah said...

ye ke? sbb slalu a tribute concert, band-band lain akan perform lagu2 band ug dihargai itu. dorang cover la kiranye~

mori said...

tah la tp aku tgk mmg diorg yg perform. tatau a kalau aku silap.

mori said...

eh neq..bende tu 1st august.hehe.weh, bila nk turun kl? haha

PiNk ButTeRfLy said...

cik, fifa ni. cne nk contact u ek? nk tanye bout um.

lenepawida said...

oh. 1st ogos. aku kawen time tu. eh silap. kawan aku yg kawen. hihih~

*senanye aku saje je nak kasik komen ni sbb die punye word verification die - luves :D

mori said...

fifa, emm..u can get my number from cali.i rs dia ada my number. xpun ira kecik.. hehe

sorry xnak ltak number kat sini.