Sunday, May 24, 2009

remember the scratch kat bumper kereta yg i dont know who's the culprit sbb balik2 je tgk kereta mcm kena langgar dr belakang dulu tu...well, now i dont have to worry mana nk cari duit nak pi touch up sbb ada org lain yg akan settlekan.oh but it wasnt anyone that i hope will help but a stranger yg dgn suka hati pi langgar kereta sy masa sy tgh berhenti kat roundabout. she said she thought my car is moving. tah ape2 la kan.
and the car wont be ready next week.ya allah patah kaki lah aku...
actually, was on the way to alamanda when it happened.i thought i want to get some books at mph but smapi hari ni x g beli pun buku2 tuh. ptff.

4 comments:

Syaza Nadiah said...

camne ko leh in contact ngan pompuan tuh mauri?

alia said...

hi mori!

:)

thanks singgah blog. and thanks for the info also anyway sorry i didn't know you but i think you were a benl student also. i think la.

mori said...

ben: x x ben! ni pempuan langgar aku kat roundabout yg kau eksiden sulu tu yg time kau otw g uia.haha. benci a roundabout tu! selalu sgt ada eksiden kat situ.

alia: hye alia. haha.yup.was a benl student.

Syaza Nadiah said...

uih! eksiden lagik ke weyh??bukan yg ko tunjok aku hari tuh?? memang! roundabout tuh mmg sial siket!!huh.bawak malang je~