Monday, May 4, 2009

rasa nak drag sapa2 temankan pegi main layang-layang kat taman metropolitan.
seriously, dulu selalu lepak situ petang2 dgn beni.heh.xpela, best sebenanye lepak situ.tengok layang-layang.kalau kacang ada, mesti aku angkut dia g situ everyday. -_-"

kat bangi leh main layang2 katne eh?

7 comments:

mira amir @ miraneq said...

owh yeah,bile i balik malaysia,im gna drag u pg main layang2.dah masuk dalam must do list bile balik malaysia nanti :P (tapi dengan si dia).haha.

teyha! said...

taman metropolitan tu kat mane?

Konstantine said...

mase aku kecik2, aku slalu maen layang2 kat playground bawah rumah lame aku. aku diri atas slide die yg setinggi gunung tuh dan biar layang2 aku melayang.

tapi skrang dorng dh buang slide tuh sbb boleh membawa maut. aku pn x tau nk maen kat mane dh.

mori said...

neq: eleee eleee...ngan si dia la~ ye la...da tamo main laayng2 ngan i dah.huk.

teyha: kat kepong.yg byk org main layang2 tu weh.cantik kan view situ time ramai org tgh main layang2. hehe

ben: woih woih! jom main layang2!

teyha! said...

oh name de tmn metropolitan ke. la situ aku tau la. jom la. dating sama andra

Konstantine said...

oh name tempat tuh taman metropolitan ke?? kalau nk g damansara dr uia semua lalu situ kan? aku slalu situ kalau nk g s.alam! huahua. dah grad baru tau name tempat tuh. gile x snonoh ;P

mori said...

haha.korang memang!