Monday, May 18, 2009

perasaan marah dan kecewa. seryes weh.ini kali kedua.

time nak masak petang td tgk2 kuali non-sticl aku calar balar x tahu sape punye kerja bila ditanya masing2 diam. mmg x guna.

dulu masa 1st time jadi benda ni, mungkin boleh dimaafkan sbb aku x warning n bgtau cara2 menggunakan dan mencuci non-stick pan. tapi ini dh 2nd time weh.masa aku beli tu aku dh siap bgtau cara2 nk guna n cara2 cuci. ya allah... sedih gile weh tgk non-stick pan tu calar balar kopak2 sana sini. seryes aku rs nak baling je tadi kat orang2 yg tgh syok tgk 'matahari'.

kot ye pun x pnah guna non-stick pan...ape kata ngaku je yg kau rosakkan bende tu...haih.

7 comments:

lenepawida said...

oh. aku tau perasaannye mcm mane kuali non stick dah rosak. haih. sbb sini takde pong kuali yg tak non stick tu. tak suke. aku nak mcm kat rumah aku.

susah jugak duduk ngan kanak2. pfft.

mori said...

tau xpe. tamau dah aku beli kuali mahal.nk g beli kuali murah je ne ha..

teyha! said...

kite perlu calarkan kereta non-stick mereka.

Anonymous said...

ko xyah beli kuali non stick dh weh. kuali biase pn boleh je masak. sbenanye aku pn x pnh gune non stick pan. hahaha sbb kt rumah aku xde. -aleng-

lenepawida said...

aa. kat rumah aku pon takde sbb mak aku kate kalo die calar takleh gune dah.

tp kat sini takde kuali biase yg ade hanya non stick. mmg sukar. kau tidak boleh lg bersilat di dapur.

cane eh kalo kite jadi hausmet?

Anonymous said...

klu kite jd hosmet aku akan hasut ja beli non stick pan , den dgn menggunakan alasan aku x reti guna, aku x pyh masak~! yeay~! haha -aleng-

lenepawida said...

kalo mcm tu takpe ja, aku akan memasak dgn kau. aku relaaa (baca dgn gaya 'i rela dipermainkan oleh u asalkan u sayang kat i')

ok. mcm bodo sikit. tuka.

gaya 'i rela mati untuk u oh chenta hatiku'

hoh. tp aku rs kalo kite jd hosmet mesti aku cepat mengalami kedutan di wajah. kerana asek gelak.

oh aku chentakan korg sume T_T