Thursday, September 4, 2008

oh otak tolonglah bersih sedikit

semalam berbuka puasa bersama rakan2 sekerja.
untuk perhatian: mereka semua adalah lebih berusia dr aku. ade yg da kawin, ade yg bertunang, ade yg single, ade yg ber-bf n ber-gf.

sebelum berbuka, masing2 perangai sgt baik. perbualan serta jokes adelah berdasarkan perkara boleh tahan baik sahaja.contohnye:

syukoq: hang tgk sana tu..cuba hang pk napa hang dpt gelas ni, bkn yg mcm tu? (tgn menunjuk ke meja dpn yg ade 2 org pempuan)
aku: sbb kite sampai lambat kot.ala..x bestnye gelas die cantik! (betul, gelas die x mcm gelas. mcm pasu bunge dh aku tgk)
bani: biarla die dpt gelas tu pun yg hang sibuk pasai pa?
kak liz: kih kih kih
arfa: bodo la korang ni~ lembab tau x lembab. syukoq tu otak da pk lain da~

*akhirnye aku br sedar yg aku sgt blur dan lurus bendul bile rupenye diorg refer kepade saiz gelas2 yg berbeza adelah berdasarkan saiz badan customer. bodo. die kate body aku lurus n bulat so dpt gelas bulat n gemuk.cis bedebah tunggula aku jd mcm giselle baru kau terpegun!)

selepas azan berkumandang, make tangan2 berselirat n rebut lauk atas meja.aku mmg x reti makan ikan pelik2 (ikan pelik2 adelah ikan2 selain bersisik besar, bertulang byk, dan bersaiz besar) make aku x join perebutan. sebab lauk2 die x sedap so aku xle promote name restoran.harap maaf. *restoran tu kat kajang*

perbualan selepas azan berbuke adelah lebih kotor yakni menjurus kepada 18sx. maklumla.ramai yg dh kawin.

oh.otak semakin kotor dgn pelbagai lawak dan tips2 18sx. wahahaha *naik tanduk*
aku selalu dipanggil bdk kecik so diorg selalu akan ckp: "aa...dgr ni" "kene amek tau ni" "haa, nnt leh a buat lawak ngan cik abang ye" "ok, ni tips dr akak/abang ye". so maafla kwn2 yg akan rs otak aku semakin kotor lately.tp aku bkn jmpe korg pon, so xdela korg nk mendetect kekotoran otak aku.hehe. sorry ye sayang, i mmg gatal~ =p

tahniah kpd aku sbb mcm dh byk ilmu alam perkahwinan. eh.aku xdela nk kawen skrg tau. lambat lg.mungkin 4 thn lagi. hehe

2 comments:

teyha! said...

boringnya diorang!

mori said...

ye.mungkuin sbb itulah aku menjadi lebih blur disini. sbb aku x peduli sgt ape diorg borak.