Saturday, August 2, 2008

shopping katil with aleng

pindah rumah mmg memenatkan.
anyway, i can be found in sec15, bangi during weekdays (weekend haruslah balik rumah atau mungkin aku akan melepak di uia atau um so ina sile bersedia.haha). ive lost count of the number of kedai makan kat area rmah tu. seryes byk gile.so i think i wont be able to practice my culinary skill since kedai makan berlambak. but.....mom bought me a new kitchen cabinet n dapur masak so mungkin akan bergune satu hari nnt.
anyway, went bed-shopping with aleng this evening.mekaseh aleng temankn aku beli katil dan tilam baru~
aku sgt2 nk beli katil single yg utk bdk2 kecik tu.yg comel2 tu..yg ade mcm emm..ala, senang ckp g ikea pastu g tpt katil bdk2 kecik tu la..mcm rs bahagie bile masuk situ.haha.

8 comments:

nuu; said...

knp pindh -nrul

ina said...

nk tgk umah ko!!! muat ke klu ko tdo atas katil budak2 tu?

mie_amour said...

syaza..kat 15 yg dkat ngan amir ali ngan faris maju tu ke?wahahaha...bangi mmg bnyakkkkk sgt kdai makan..pi laa teroka..yankies hut ngan village view pn ok gak..

skpn said...

syaza ni sri kandy.
hmm kamu pun menjadi guru?
bagus! keep in touch :)

mauri said...

nurul! aku dok bangi skrg.meh a dtg~

kak sri, aritu ade lecturer tanye "srikandy' x? hehe

mimi...amir ali yg mane ek? hehe.byk sgt la mamak...seryes x ingt name2 diorg. hehe.kamu dok mane ye?

ina: weh..jom jom dtg rumah. haha.rumah bujang je a~ haha
oi.aku muat a katil tu.dh test dh aritu.

nuu! said...

ooooo dh pindah eyh.ain ckp.rumah ko mesti dkt dgn rumah nomala.hoho.jiran pe

mie_amour said...

kat 15...ko nyer uma yg dkat ngan ptronas eh?huhuhu...aku stil dok port klang ni..tp slalu sgt brulang ke bangi lagi...blaja..huhuhu..kat sebelah warta tu..dulukan aku UKM..

mauri said...

nurul? rmah normala seksyen bape? cis. harap2 xkn jumpe die. kalau jmpe mungkin aku lari menyorok (kalau buat2 x knal nnt nmpk mcm aku sombong.so xnkla nmpk sombong. hahah)