Friday, August 1, 2008

pinat, this is wat i mean when i say 'lawak remps'

dinie told me that one of her students can't pronounce the word "measure" coz he keep saying 'make sure' rather than 'measure'. n bile dinie dh x larat nk betulkn his pronunciation, he said: "x buleh dah miss, lame dah dok makan budu.lidah dah xleh sebut betul dh" (sile bace dgn dialect kelantan ye) haha. seryes kalau aku ade kat kelas tu aku bole gelak gile.lawak r bdk tu.

muahaha. anyway, 9th august will hv to go to uitm for a course..emm, lupe name course tu. so babes sekalia...im soooooo sorry i cant join u people to kg.kuantan~. *seryes td aku mcm nk menjerit time head of dept aku bgtau yg kitorg kene g a one day * so can we go mandi manda instead?

need to sleep early today coz will move in to the rental house (i hv been using the word 'rental house' too much sejak suro bdk2 tu wat essay pasal rental house) but...i cannot sleep coz i hv a meeting wif pinat. tata.

1 comment:

ina said...

lorrrr... nape la byk sgt halangannye. ish.
lawak budu tu mmg lawak aa.. hahaha!