Friday, July 11, 2008

membebel sorang2

10 minutes ago, i promised kacang dat i'll stop doing the thing that i did 10 minutes ago n go to bed. but i cannot sleep.
bodo r internet ni.buatkan aku x tdo malam.terpacak 24jam dpn laptop buat bende tah pape tah. aku x suke tgk layout ni. bosan bebs. tp aku malas gile nk tuka.n aku rabun IT a.pastu malas nk cr layout baru. nnt mungkin akan mengupah kwn2 yg pandai dan rajin supaye aku x bosan tgk kaler hijau ni. but lucky i dont hv fb account or else, aku pun akan jd mcm org2 yg mabuk fb smpai o9 berjam2 semate2 nk meramaikan kwn2 baru. tp aku ade fs.oh tp aku x bukak everyday.bagusnye aku *tepuk2 bahu sendiri*
bile x cukup tdo, make jerawat pun naik dan eye bag mule muncul. yurgh. hodohnye. tp aku xde a rs aku hodoh sbb cun je aku rs. takat jerawat 2 3 bijik xde hal la kot. (maaf.self esteem mmg tinggi) tibe2 aku teringat k***** (bkn name sebenar.oh.bkn juge kacang ye) yg pnah sms ckp cmni 'one thing i'd like u to do: kurangkan r jerawat tu.buruk r'. babi. mentang2 awek yg kau suke tu kulit licin so aku ni buruk r? (patut a xde pempuan nk kat kau.perasan bagus. )fyi, tu sume parut jerawat la bodo. mate tu ltak mane? meh try usap2 muke aku..licin tu~ cume ade parut je. (sebenanye xde r licin mane tp aku kn self esteem tinggi)
ok.aku da mengarut. senanye nk marah sorang lelaki ni.name die encik H. td die br je kutuk aku.eh x..die kate die nasihat aku.bodo.make dgn lajunye aku copy paste kat aleng n lene.pastu bile mereka tau kejedian sebenar, habis encik H dikutuk.ye, lelaki kalau desperet n pathetic adelah sgt buruk.begitu juge kalau yg x pasal2 jd lembut semacam konon nk tunjuk sweet. bwek. oh.marahnye aku mlm ni.patut r xle tdo.dush! xpela.mungkin esok kalau aku masih x habis marah, aku tulis la pasal encik H tu.
alamak.ain dh marah suro tdo. die kate "oi, esok kamu bkn ade interview ke?g tdola babu. aku tgh tgk hindustan". hek.tdo dgn jen mmg kene tgk hindustan. hehe.k, sok ade interview.wish me luck.

nite.

2 comments:

mie_amour said...

lelaki prasan mmg pathetic!WTH dgn jrawat...huhuhu...wish u alles gute zum 4 ur interview...ermm..interview ape?

mauri said...

thanks mimi!!!! hehe.. interview kerje. hehe.